Pages

Wednesday, April 20, 2011

lesson light grafiti




organized by SILVER AMIN GROUP

tempat : Gunung Lang, Ipoh

gadget : CANON 1000D, tripod, touch light LED

masa : 8.30 - 11.30 pm

best giler..... dapat ilmu baru ini.... baru tahu guna ISO, aputure dan shutter... terima kasih pada amin yang menjemput.. percaya atau tidak ja dengan yong je perempuan semua lelaki hehe...

6 comments:

blogtilldrop said...

eja...any tutorial?
Small aperture?
any speed light used??

♥♥ eija ♥♥ said...

to : blogtilldrop

kalau ada permintaan, eja akan letak kan tutorial :)

ChiLaBaey's Spot said...

Pernah juga buat teknik ni... Kena banyak bersabar dan sangat2 memerlukan visual yang tinggi dalam menulis atau melukis semasa Bulb di tekan... Benda yang kita tak nampak, memerlukan kreativiti yang sangat2 tinggi selain teknik dan juga aparture serta speed yang betul...

Tahniah sebab mencuba...tapi kena ada Remote Switch RS-60E3 dari Canon... Baru seronok, sebab ia tak akan gegarkan camera kita dan juga gampar yang diambil...

♥♥ eija ♥♥ said...

to: ChiLaBaey's Spot

thanks pakngah...
dengan komen pakngah hehe...
insyallah ja akan praktik kan hehe

SilverAminPhotography said...

hahaha..sama2 ja.
saya ngan sahabat2 mmg lame nk cube teknik ni..jd bile ade peluang kami ajak seberapa ramai tuk cube..kalo ade peluang, ruang dan kesempatan kte wat skali lg :D

Jea said...

Nak try gak la..nampak best la ja..kamera aku pon da berabuk..haha

 

Sample Text

Powered by Blogger.

About Me

My photo
Setiap hari ingin mencari kelainan dalam kehidupan, pelbagai aktiviti dilakukan memasak, menjahit, mengambil gambar dan lain-lain lagi. Itulah saya...

Followers

ahli Gengfotografi

ahli geng blogger


[close]