Pages

Monday, April 23, 2012

saya sudah jadi Ibu :)



nie lah anak sulung saya nama dia MUHAMMAD SYAZWAN BIN KHAIRUL DANIEL....

lama sungguh ja tak update blog photograhy nie...sejak dari mengandung hingga laa sekarang... DSLR pun dah lama tak pegang... Inysallah lepas nie de laa gambar terbaru yea....  nie pun ja ambil guna HP hehe.. kualiti kurang sikit...

Thursday, May 19, 2011

me at Singapore :)

Salam semua Blogger.. lama sungguh ja tak update blog ini.... nie laah ja nak share gambar ja di Singapore... layan dulu gambar ja yang ja ambil dari kamera D90 dan Canon 510.... perasaan memang best hehe... USS lagi best hehe...






Thursday, May 5, 2011

trip wit my BFF -teaser...

salam semua Blogger...

ja bagi dulu teaser satu gambo nie hehe...

Wednesday, April 20, 2011

lesson light grafiti




organized by SILVER AMIN GROUP

tempat : Gunung Lang, Ipoh

gadget : CANON 1000D, tripod, touch light LED

masa : 8.30 - 11.30 pm

best giler..... dapat ilmu baru ini.... baru tahu guna ISO, aputure dan shutter... terima kasih pada amin yang menjemput.. percaya atau tidak ja dengan yong je perempuan semua lelaki hehe...

Sunday, April 10, 2011

Tamron 70-300mm

Salam semua bloggers,
ini gadget pertama ja beli awal tahun ini.... sebelum nie kit 1000D ja 18-55mm sahaja... sebelum nie ja tahu macam mana nak melihat saiz lense kita.. baru tahun ini ja tahu :)




Thursday, April 7, 2011

DSLR pertamaku....

Salam semua bloggers,

inilah DSLR ja yang pertama.. ja beli dengan duit gaji ja... CANON 1000D... niat dihati untuk kena dulu dunia DSLR sahaja...


Monday, April 4, 2011

1st entry...

salam semua....

yea... april ini bermula laa blog ja yang ke-4 dalam dunia blog ini... khusus untuk ja mengasah bakat dalam dunia photography ja nanti... minta tunjuk ajar dari sifu-sifu yang pandai photography diluar sana untuk tegur jika ja ada buat kesalahan yea....

 

Sample Text

Powered by Blogger.

About Me

My photo
Setiap hari ingin mencari kelainan dalam kehidupan, pelbagai aktiviti dilakukan memasak, menjahit, mengambil gambar dan lain-lain lagi. Itulah saya...

Followers

ahli Gengfotografi

ahli geng blogger


[close]